“Valente estetice” – Expozitie fotografica din Otelu Rosu

Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin
By Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin mai 19, 2014 20:50

“Valente estetice” – Expozitie fotografica din Otelu Rosu

Casa de cultura din Otelu Rosu este locul unde se organizeaza cele mai multe evenimente, cum ar fi Balul Bobocilor, Balul Majoratului, expozitii, concerte si multe altele. Pentru maine s-a organizat o expozitie foto unde sase fotografi isi vor arata talentul prin fotografiile ce le vor afisa spre a fi vazute de toti.

Fotografii respectivi sunt: Petru Dobre, Cristina Graszl, Sorin Mîţu, Miță Bordeianu, Răzvan Maloș și Gabriel Găină si fiecare va prezenta cate 10 fotografii. Anuntul, facut de fotograful Gabriel Gaina, este acesta:

Marți, 20 Mai 2014, ora 16:00, Casa de Cultură Oțelu Roșu și Cercul Foto “LUMINĂ BUNĂ!” vă invită la vernisajul expoziției fotografice de grup “Valențe estetice”.Cele 60 de fotografii vor fi prezentate în holul mare al Casei de Cultură și vor rămâne expuse pentru încă 10 zile

Cercul Foto “LUMINA BUNA!” este un grup al fotografilor unde fiecare membru posteaza diverse fotografii spre a fi admirate de ceilalti. Acest grup ofera posibilitatea de a schimba pareri si de a primi sfaturi de la ceilalti pentru a deveni fotografi mai buni. Este un mod prin care un fotograf incepator poate sa isi dezvolte acest talent, aceasta aptitudine, spre a devenit mai bun in arta fotografiei. Grupul nu are doar membrii profesionisti, ci accepta si incepatori pentru ca fiecare are de invatat de la altii. Niciodata nu poti sa stii totul si de aceea fiecare fotograf se poate perfectiona cu ajutorul celorlalti din grup, unde se socializeaza si se schimba impresii.

Vernisajul nu contine o tematica anume, tocmai în ideea de a prezenta celor interesați valențele estetice cât și diversitatea percepțiilor fotografilor participanți, spune Gabriel Gaina.

Cel care a creat acest cerc este poetul Vicu Cojocaru, care este totodata si administratorul Casei de Cultura. S-a organizat prima intalnire a cercului pe data de 2 martie 2013, iar prima expozitie a avut loc dupa doua saptamani. Pana acum, s-au organizat 3 expozitii, dar aceasta este diferita tocmai prin lipsa tematicii si prin faptul ca este prima expozitie de grup.

Expozitia va avea loc in Otelu Rosu, Judetul Caras Severin, la Casa de Cultura in holul mare maine la ora 16:00.

Sursa: Comunicat de presa, Expozitia Foto, Gabriel Gaina

Articole similare

Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin
By Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin mai 19, 2014 20:50
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!