Un nou inceput

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin ianuarie 3, 2015 12:39

Un nou inceput

Trend Magazin va asteapta cu un nou inceput pentru 2015.
Nu ne vom duce cu gandul la clasicele planificari de la sfarsit de an pentru ca acestea sunt setate pe o perioada prea lunga, iar recomandarea noastra ar fi sa se faca o lista de impliniri care sa cuprinda doar 3 luni. Dupa cele 3 luni se va face o noua planificare, si daca se poate se vor serba cele 3 luni ca si cum am serba un final de an intreg.

[block]
Acest aspect ramane la atitudinea fiecaruia si nu este obligatoriu pentru ca fiecare din noi stie ce este mai bine pentru el. Este bine ca am apucat sa ne bucuram de o perioada de relaxare, unii inca mai profita de ea, si este foarte bine ca putem sa ne apucam de ceea ce poate sa ii dea valoare lui 2015.
De aceea, trend magazin, va este alaturi si in acest an.
[/block][block]

[/block]


Noi va asteptam cu invitatii la evenimente, cu comentarii si sugestii, cu noi trenduri pe care puteti sa le introduceti pe piata din Romania, cu inovatii si cu un an al lucrului bine facut.
Reamintim ca anul ce a trecut face parte din experientele care ne pot da valuare in 2015 si ca este bine sa ne reamintim lectiile de viata pe care le-am invatat.
Bine ai venit 2015 si iti multumim 2014 pentru ca ai facut posibila ajungerea noastra in 2015.

Articole similare

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin ianuarie 3, 2015 12:39
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!