Sectorul european de e-commerce are nevoie de soluții mai bune pentru a promova încrederea consumatorilor

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin noiembrie 19, 2015 15:15

Sectorul european de e-commerce are nevoie de soluții mai bune pentru a promova încrederea consumatorilor

Sectorul european de e-commerce are nevoie de soluții mai bune pentru a promova încrederea consumatorilor.
E-commerce Europa propune soluții politice și de piață pentru a stimula încrederea consumatorilor în comerțul electronic transfrontalier. Asociația Europeană de e-commerce dorește să se asigure că va exista un cadru legal pentru viitoarele politici de consum. În documentul său de poziție recent publicat, ASP Europa reflectă la legislatia existenta cu privire la noile proiectele de propuneri anunțate în Strategia privind piața unică digitală a Comisiei Europene. Cel mai important, asociația cere armonizarea completă a normelor și sprijin pentru inițiativele industriei.
Armonizarea deplină și o piață unică reală pentru toate vânzările transfrontaliere

E-commerce Europa crede cu tărie în armonizarea deplină a normelor de consum. O piață unică adevărată are nevoie de reglementarei uniforme pentru toate vânzările transfrontaliere, fie ea online sau offline, inclusiv vânzarea de bunuri corporale, servicii și conținut digital. Orice propunere legislativă aplicabilă numai la vânzarea transfrontalieră on-line de bunuri tangibile sau conținutul digital ar conduce la un peisaj fragmentat de diferite legislației aplicabile. Într-un sector de retail modern, un magazin ar trebui să fie în măsură să ofere cu ușurință diferite combinații de vânzare (on-line și off-line de vânzare / eco-canal, vânzările de bunuri corporale, servicii si / sau conținut digital), fără nici sarcini legislative nejustificate. În plus, normele de consum trebuie să fie simple și ușor de înțeles pentru consumatori și comercianții online.

Soluții de piață: cum poate industria sa conduca la o siguranta de piata pentru a încuraja B2C (afacee-client) e-commerce.


E-commerce Europa consideră că un sistem european de incredere al pietei este un instrument puternic pentru a stimula încrederea în tranzacțiile transfrontaliere online, și că este esențial ca legislatorii europeni sa acorde un sprijin pentru un plan fiabil si accesibil, cum ar fi E-commerce Europa Trustmark. E-commerce Europa Trustmark stimulează comerțul transfrontalier prin o mai bună protecție a consumatorilor și comercianților, prin stabilirea unui set de reguli europene și prin asigurarea comunicare clară cu privire la aceste reguli.The commerce Europa Trustmark este non-profit, bazată pe auto-reglementare și oferă un serviciu de gestionare a plângerilor europene. Începând cu luna septembrie 2015, peste 10.000 de magazine online certificate din 11 țări se pot alătura E-commerce Europa Trustmark.

Recomandări privind propunerea viitoare Comisiei Europene privind contractele digitale

E-commerce Europa salută progresele înregistrate de către Comisia Europeană cu privire la Strategia de piața unică digitală și așteaptă cu interes publicarea propunerii legislative privind normele contractuale pentru achiziționarea online a conținutului digital și bunuri corporale. E-commerce Europa a dat deja propunerile privind proiectul de texte preliminare ale Comisiei în luna octombrie, si acum a venit timpul pentru recomandările si sprijini pentru Comisie. Poziția E-commerce din Europa acopera un plan ce contine, de exemplu, domeniul de aplicare al propunerii, (non) conformitatea bunurilor corporale / conținut digital, perioadă de garanție legală, perioadele de notificare și de prescripție, remedii, răspunderea și compensarea în caz de mărfuri defecte și multe alte articole.

Pentru o prezentare detaliată a recomandărilor E-commerce din Europa cu privire la politicile de consum, vă rugăm să faceți clic aici pentru a citi ziarul complet al poziție.

Despre E-commerce Europa
E-commerce Europa este asociația care reprezintă 25,000 companii care vand bunuri și / sau servicii on-line pentru consumatori în Europa. Fondata de asociațiile e-commerce naționale, ASP Europa este vocea sectorului comerțului electronic în Europa. Misiunea sa este de a stimula comerțul electronic transfrontalier prin lobby pentru politici mai bune sau dorinte, prin oferirea unei platforme europene pentru sectorul european e-commerce și alte părți interesate, precum și prin furnizarea de date de cercetare în profunzime cu privire la piețele europene. Mai mult decât atât, E-commerce Europa oferă mai mult de 10.000 de companii certificate online, în întreaga Europă, cu o etichetă europeană Trustmark, cu scopul de a crește încrederea consumatorilor în achizițiile transfrontaliere.

Website: www.ecommerce-europe.eu
 
Asociații naționale care sunt membre ale E-commerce Europa

Belgium Becommerce www.becommerce.be
Czech Republic APEK www.apek.cz
Denmark FDIH www.fdih.dk
Finland Finnish Commerce Federation www.kauppa.fi
Finland Internet Industry Finland www.verkkoteollisuus.fi
France FEVAD www.fevad.com
Germany Händlerbund e.V. www.haendlerbund.de
Greece GRECA www.greekecommerce.gr
Hungary SzEK.org www.szek.org
Ireland Retail Excellence Ireland www.retailexcellence.ie
Italy Netcomm www.consorzionetcomm.it
Luxembourg Luxembourg E-commerce Association www.ecom.lu
The Netherlands Thuiswinkel.org www.thuiswinkel.org
Norway Virke www.virke.no
Poland e-Commerce Polska www.ecommercepolska.pl
Portugal ACEPI www.acepi.pt
Spain Adigital www.adigital.org
Switzerland NetComm Suisse www.netcommsuisse.ch

Articole similare

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin noiembrie 19, 2015 15:15
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!