Personal Branding pentru Psihologi

D.M.P. - Redactor Trend Magazin
By D.M.P. - Redactor Trend Magazin iunie 14, 2017 17:02

Personal Branding pentru Psihologi

Personal Branding pentru Psihologi

Ne aflam in faza de constientizare a notiunii de Personal Brand pentru psihologi. Acest lucru a aparut ca urmare a confuziei care exista pe piata in acest moment pentru ca mai exista, si acum, persoane cae nu stiu sa diferentieze psihologul de psihiatru sau psihoterapeut.
Avand in vedere ca exista si pseudopsihologi (cei orientati catre abordari indoielnice si concluzii nestiintifice care sunt adevarati autodidacti sau chiar sarlatani care pozeaza in psihologi profesionisti), este nevoie de diferentiere evidenta de piata.
Cei de la Alege Dezvoltarea Personala ofera o agenda de construire a unui personal brand care sa ofere incredere celor care vor apela la serviciile psihologice existente pe piata.
De ce acesta perspectiva cand exista evenimente de Personal Bran?
Poate pentru ca un Personal Brand nu poate sa fie tratat pentru o masa de oameni, mai degraba este necesara o delimitare clara a celui care vrea sa se faca remarcat din multime. Daca exista o solutie pentru aproape orice, inseamna ca avem ceva care este diferit de constructia unui Brand de succes.
In schimb, notiunile care intaresc un brand prin solutii unice care dau valoare unui produs sau serviciu, abia atunci incepem sa vorbim de creerea unui Personal Brand care poate da solutii reale pentru cei care se gandesc la aceasta solutie.
Recomandam construirea de strategii si de planuri de actiune care sa se axeze doar pe nisa pe care vreti sa o abordati.
Este un act de inconstienta sa creezi un program de Personal Brand car sa se adreseze, in acelasi timp, pentru antreprenori, manageri si cei care isi cauta un loc de munca.
Sunt diferente prea mari intre mentalitatiile celor enumerati. Nu crezi?
Poti sa vorbesti cu aceste categorii de oameni si o sa observi singur daca este asa sau nu.
Revenind la Personal Branding pentru Psihologi, putem sa spunem ca este o initiativa corecta si admirabila. Abordeaza o categorie exacta de oameni si, din cate am vazut, este un workshop GRATUIT.

Personal Branding pentru Psihologi

Pentru a putea sa vedem realitatea avem nevoie de mai multe bucati din aceasta.

Articole similare

  • Scoala altfelScoala altfel Incepand de azi, elevii beneficiaza de scoala altfel. Prin urmare, elevi de toate […]
  • Balul Majoratului 2014Balul Majoratului 2014 In Otelu-Rosu, judeţul Caras-Severin, se obisnuieste de cativa ani sa se organizeze […]
  • Concursul de matematica RMCS editia a IX-aConcursul de matematica RMCS editia a IX-a La Liceul Banatean din Otelu Rosu a avut loc, si in acest an, concursul de matematica al […]
  • Generatia pierdutaGeneratia pierduta De cand ne stim, exista diferenta intre generatii. Ce te faci cand trebuie sa iti […]
  • Portile deschisePortile deschise Trend magazin a gasit un eveniment organizat de armata romana si l-a impartasit cu […]
  • Targul anticarilorTargul anticarilor Un eveniment care se strecoara printre capriciile vremii. Durata acestui targ este […]
D.M.P. - Redactor Trend Magazin
By D.M.P. - Redactor Trend Magazin iunie 14, 2017 17:02
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!