Lorand Soares in Bucuresti

D.M.P. - Redactor Trend Magazin
By D.M.P. - Redactor Trend Magazin iulie 10, 2014 00:38

Lorand Soares in Bucuresti

Lorand Soares Szasz, a ajuns zilele acestea si in Bucuresti.

Realitatea este ca Lorand Soares a ajuns de mai mult timp in Bucuresti, numai ca acum, Trend Magazin, a putut sa trimita un redactor la un eveniment oficial organizat de acest om deosebit.

Considerat de multi, business coach, trainer, speaker, antreprenor, un om cu suflet enorm (are doua fete adoptive – pe care le ajuta pentru ca acestea au fost parasite de mama naturala) si am putea spune ca inainte de toate este un model demn de urmat pentru generatiile care traiesc realitatea economica de azi.

Un om care impartaseste din propria experienta, in mod GRATUIT, pentru a-i ajuta pe altii sa isi dezvolte afacerea personala. O sesiune bine organizata, cu informatii pe care altii ar cere o investitie destul de substantiala.
Cursurile Gratuite, putem spune ca sunt o metoda de marketing eficienta atunci cand doresti sa te faci cunoscut. In cazul nostru, aceasta sesiune de workshop, daca iei in calcul volumul de informatii, speed networking-ul, locatia si daruirea cu care au fost furnizate informatiile acestui workshop nu poti sa nu apreciezi trei ore de business adevarat.

Intr-o lume in care este nevoie de afaceri de succes, statul Roman inca nu isi gestioneaza intr-un mod eficient resursele care pot aparea prin sustinerea afacerilor (o afacere are angajati pentru care plateste impozite care ajung aproape la aceasi valoare ca salariul angajatului. De exemplu pentru un salariu de 1 000 ron dat unui angajat, afacerea plateste catre statul Roman aproximativ inca 800 ron. Pe scurt, statul primeste 800 fara sa faca nimic).

Pana o sa avem o sustinere a afacerilor romanesti, sunt bariere de depasit, o cultura de business de dezvoltat si oameni care inca nu si-au dat seama ca afacerile debutante trebuie sustinute.

Si de ce sunt asa de importante afacerile?

Pentru ca statul in sine, nu mai poate sa sustina cererea de locuri de munca pentru toti locuitorii sai. De aceea, Uniunea Europeana, a vazut si a sustinut dezvoltarea sectorului de business din toate tarile membre.

Avem o realitate economica care nu preconizeaza vremuri favorabile pentru cei care asteapta ca lucrurile sa se rezolve de la sine, de aceea, daca ai timp si poti sa ajungi la cat mai multe cursuri, indiferent de specificul acestora, noi te indrumam sa faci acest lucru.

Cursurile nu o sa-ti schimbe viata radical si nici nu o sa te transforme intr-un geniu, dar nu poti sa astepti ca lucrurile sa se rezolve de la sine. Ce ar insemna daca doctorul cu pacientul pe masa, ar astepta ca bolnavul, aflat intr-o stare critica, sa se faca bine … singur?

Sunt persoane care au facut cursuri de antreprenoriat si au recunoscut ca ar fi vrut sa-l aiba pe Lorand Soares, in sala de curs, macar pentru o zi.

Dar de ce sa crezi aceste lucruri, noi te invitam sa te convingi singur si pentru asta reamintim locatile unde poti sa-l intalnesti in persoana pe Lorand Soares:

[block]

• Chisinau
• Cluj-Napoca
• Oradea
• Bucuresti
• Brasov
• Fagaras
• Sibiu
• Timisoara
• Arad
• Suceava
• Piatra Neamt
• Bacau
• Ploiesti
[/block][block]

[/block]


• Buzau
• Deva
• Craiova
• Tg. Jiu
• Rimnicu Valcea
• Pitesti
• Baia Mare
• Satul Mare

Pentru a ajunge la un eveniment GRATUIT, marca Lorand Soares Szasz, te invitam sa consulti site-ul oficial www.coaching4you.ro

Pana atunci sa incepem cu inceputul.

Dupa ce ne-am inscris la acest eveniment, si am primit confirmare iar apoi mesaje de reamintire a locatiei si orei de desfasurare, a venit ziua cea mare.

Ajungem acolo, printre primii (cu o ora inainte), ca sa fim siguri ca prindem toate detalile evenimentului. La intrare am fost intampinati de doua asistente foarte amabile care ne-au dat indicatiile necesare pentru desfasurarea acestui workshop.

Lorand Soares Szasz, o persoana calda si rabdatoare, si-a intampinat oaspetii cu caldura. Au urmat trei ore de informatii, speed networking si multe altele.

Am putea sa va relatam toate picanteriile acestui eveniment, dar ar insemna sa te privam de bucuria unei participari memorabile. Totusi, o sa iti oferim un fragment, o parte foarte mica, din cele trei ore la care am asistat.

Pentru a beneficia de acest inside, te rugam, sa vizionezi filmuletul de mai jos:

 

 

Te sfatuim sa te uiti si la galeria foto, o sa descoperi persoane pe care, probabil, le cunosti.

Revenind la business, ce a invatat Trend Magazin din aceasta experienta si cum va folosi instrumentele expuse? In primul rand, Trend Magazin, o sa introduca un modul de publicitate, GRATUITA, pentru cei care au o afacere de promovat.
Pentru noi a fost utila aceasta experienta, pentru voi? Cine stie, ramane sa ne spuneti si noua.

Noi iti multumim pentru ca ne-ai fost alaturi si retine:

“Fiecare zi este o oportunitate, pentru tine sau pentru altii”.

 

Articole similare

D.M.P. - Redactor Trend Magazin
By D.M.P. - Redactor Trend Magazin iulie 10, 2014 00:38
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!