JCI România – a început etapa de evaluare pentru nominalizații JCI TOYP România 2016

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin septembrie 11, 2016 22:32

JCI România – a început etapa de evaluare pentru nominalizații JCI TOYP România 2016

JCI România – a început etapa de evaluare pentru nominalizații JCI TOYP România 2016.

Proiectul internațional JCI TOYP, desfășurat în acest an și în România, a trecut în etapa de evaluare a nominalizărilor completate pe website-ul toyp.jciromania.ro pana la 01 Septembrie 2016.

Prin intermediul organizațiilor locale JCI din România, dar și cu sprijinul ONG-urilor partenere: Federația VOLUM, AIESEC, KIWANIS, Teach For Romania, American Councils For International Education, Fundația Leaders, Best Bucharest, Asociația Young Initiative, Fundația Națională a Tinerilor Manageri au fost înscrise și validate 59 de candidaturi.

“Cea mai frumoasă recunoaștere poate veni din partea semenilor noștri. Am fost plăcut surprinși de numărul mare de aplicații și am descoperit, printre noi, oameni care trăiesc valorile organizației noastre și îi spijină pe cei din jurul lor să devină mai buni”, ne-a declarat Diana Mardarovici, președinte JCI România 2016.
Lista persoanelor nominalizate poate fi vizualizată pe pagina proiectului: toyp.jciromania.ro/nominalizari.

Scopul proiectului de a promova tinerii (18 – 40 ani) care excelează în domeniile lor de activitate a fost atins. Comunitatea s-a implicat în identificarea modelelor pentru noua generație.

“Tinerii români sunt extraordinari și merită recunoașterea noastră atât la nivel national, cât și internațional. Pentru echipa JCI România, TOYP reprezintăocazia de a oferi inspirație și motivație pentru o generație de oameni creativi, inteligenți, performanți și ambițioși. Prin exemplele oferite de nomilalizați, România va deveni mai bună!”, a precizat Diana Mardarovici.

Evaluarea se va realiza în două etape.

“Într-o primă fază reprezentanții organizațiilor noastre locale implicate în proiect: București, Iași, Târgu Mureș, Cluj Napoca, Craiova, Constanța, Ploiești, Brașov și Timișoara vor analiza aplicațiile și cu ajutorul instrucțiunilor din ghidul internațional vor selecta finaliștii cu punctajul cel mai mare. Cei 20 de finaliști vor fi anunțați și prezentați pe website-ul proiectului pe data de 12 Septembrie”, a menționat Oana RADU, coordonatorul proiectului JCI TOYP România 2016.

“Indiferent de rezultate, toți participanții înscriși în proiect sunt lideri ai generației lor, apreciați prin rezultatele și implicarea lor”, a subliniat Oana.

Etapa a doua a evaluării, realizată cu ajutorul juriului format din cinci persoane, reprezentanți ai JCI, antreprenori, persoane publice sau reprezentanți ai partenerilor, se va desfășura în perioada 12.09 – 24.09. Juriul va evalua finaliștii pe baza a trei criterii generale, și anume:

 • 1) Cât de bine candidatul exemplifică valorile JCI,
 • 2) Măsura în care realizările candidatului sunt în beneficiul comunității, națiunii sau lumii,
 • 3) Cum reușește candidatul prin realizările sale și prin modul său de acțiune să devină model pentru alții.

Gala de premiere a celor zece finaliști pentru România va avea loc la Iași, pe 08 octombrie 2016. Ceremonia, parte a programului Conferinței Naționale JCI România (06-09 Octombrie) va fi un prilej de întâlnire a antreprenorilor, autorităților, voluntarilor și partenerilor implicați în susținerea valorilor românești.

Junior Chamber International (JCI), este una dintre cele mai importante organizaţii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, având peste 100 organizaţii naţionale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane între 18 şi 40 ani, cu filiale în peste 5.000 comunităţi locale de pe tot globul. Junior Chamber International România a fost întemeiată în 2003 și este alcătuită în prezent din organizațiile locale JCI București, JCI Constanța, JCI Timișoara, JCI Cluj, JCI Brașov, JCI Iași, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Târgu Mureș și grupurile de inițiativă din Galați și Impact (București). Cu peste 250 de membri activi, la nivel național, organizația are ca scop implicarea tinerilor activi cu vârste cuprinse între 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv în comunități. JCI România este membră cu drepturi depline a organizației Junior Chamber Internațional.

PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII:

Oana RADU – Coordonator proiect JCI TOYP România 2016 | deputypresident@jciromania.ro | 0728210396

Cristina CERGA – Vicepreședinte Internaționalism JCI România 2016 | internationalism@jciromania.ro | 0752615378

Articole similare

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin septembrie 11, 2016 22:32
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!

Comentarii

 • Tania - Redactor Trend Magazin

  Tania - Redactor Trend Magazin

  Cu multa placere si drag Adriana! Garantez pentru deliciozitate :)

  View Article
 • Adriana

  Adriana

  Doamne, arata asa de delicios.... Pare simplu de facut, multumesc.

  View Article
 • Mama lor de....

  Mama lor de....

  Nu ati vazut ca majoritatea politicienilor sunt niste corupti. Ii aresteaza azi si maine ii elibereaza. Isi bat joc…

  View Article
 • Romania tara coruptiilor

  Romania tara coruptiilor

  Romania este corupta. Pana nu iasa la pensie toti comunistii din vechea garda, bosorogii, nu o sa avem un viitor…

  View Article

Abonare prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la revista online www.trendmagazin.ro și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celor 6.549 de abonați