ELKOTech Romania – Milestone Systems

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin iulie 21, 2015 20:13

ELKOTech Romania – Milestone Systems

ELKOTech Romania – Milestone Systems

ELKOTech Romania anunta lansarea parteneriatului cu Milestone Systems.

Bucuresti, 21 iulie 2015 – ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta semnarea parteneriatului de distributie cu Milestone Systems. Compania Milestone Systems este lider global al industriei de platforme IP software deschise pentru video management, fiind fondata in 1998.

”Suntem incantati sa anuntam parteneriatul cu Milestone Systems, companie daneza specializata in dezvoltarea de solutii software de video management. ELKOTech isi completeaza astfel portofoliul solutiilor de top in domeniul securitatii si al managementului video prin parteneri de renume la nivel mondial, asigurand atat partea hardware specifica, prin camerele video si solutii de stocare, cat si platforme software care permit operarea sau construirea unor noi aplicatii inovatoare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.

Solutiile ELKOTech din domeniul securitatii sunt orientate catre integratorii de sistem, companii de securitate sau reselleri cu valoare adaugata, carora se adreseaza in mod firesc tehnologia Milestone, recunoscuta la nivel mondial ca fiind usor de gestionat si fiabila. Portofoliul actual al ELKOTech ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme.

Ca o dovada a calitatii superioare a serviciilor oferite, ELKOTech a confirmat parteneriatul pe termen lung cu Axis Communications, lider mondial in materie de supraveghere video, ELKOTech fiind recompensata cu titlul ”Cel mai activ partener din zona CEE in 2014”. Partenerii ELKOTech acopera domenii precum: zona industriala, supravegherea oraselor, transporturi, retail, educatie. Acestia au facut posibila construirea unor serii de proiecte interesante, fiind evident trendul ascendent al supravegherii video pe piata din Romania.

”Parteneriatul cu ELKOTech Romania ne asigura o reprezentare regionala catre un numar semnificativ de parteneri locali. Vom putea astfel pune la dispozitia a peste 1200 de parteneri locali cei peste 15 ani de inovatie Milestone, care sa-i conduca la solutii potrivite pentru necesitatile lor”, declara Nikolay Mitev, Channel Business Manager Milestone Systems.

In concluzie, portofoliul de solutii Milestone Systems care este disponibil prin ELKOTech Romania include urmatoarele echipamente si aplicatii: Milestone XProtect® video management software, Milestone HUSKY NVR, Milestone XProtect add-on, XProtect LPR, XProtect Retail, XProtect Transact, XProtect Access Control Module.


Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software open pentru video management, compania fiind fondata in 1998 si operand acum ca o companie independenta, parte a grupului Canon. Tehnologia Milestone este usor de gestionat, fiabila, asa cum s-a dovedit in mii de instalari la clienti si ofera alegeri flexibile pentru hardware de retea si integrari cu alte sisteme. Prezente prin parteneri in peste 100 de tari, solutiile Milestone ajuta organizatiile sa-si gestioneze riscurile, sa protejeze oamenii si bunurile, sa-si optimizeze procesele si sa reduca costurile. Pentru mai multe informatii vizitati www.milestonesys.com.

Despre ELKOTech Romania si Grupul ELKO

ELKOTech Romania este specializata in distributia unei game largi de echipamente IT si solutii integrate: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Din portofoliul de produse fac parte branduri de top din industrie, precum: Acer, ACTi, Allied Telesis, AMP Netconnect ATEN, APC by Schneider Electric, Asus, Axis Communications, Bitdefender, Dell, D-Link, Fujitsu, Gigabyte, HGST, Hikvision, Intel, Kingston, Lenovo, Linksys, Lite-On, Microsoft, Micron Technology, Moxa, Mustek, OCZ Technology, Optoma, Packard Bell, QNAP, Samsung, Seagate, Supermicro, Tecnoware, Western Digital.

ELKOTech Romania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

ELKOTech Romania este membra a Grupului ELKO (ELKO Grupa AS), unul dintre cei mai importanti distribuitori IT din Europa de Est. Cu peste 700 de angajati, ELKO este prezent in 9 tari: Letonia, Estonia, Lituania, Rusia, Ucraina, Romania, Slovenia, Slovacia si Kazahstan. ELKO reprezinta mai mult de 90 de producatori IT de renume mondial si distribuie peste 20.000 de articole catre o retea de parteneri ce cuprinde aproximativ 7.000 de companii revanzatoare. Compania este detinuta de mai multe entitati si de fondul de investitii Amber Trust.

Pentru informatii suplimentare va rugam accesati www.elko.ro si www.elkogroup.com

Articole similare

Annya - Redactor Trend Magazin
By Annya - Redactor Trend Magazin iulie 21, 2015 20:13
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!