Ecommerce Europe găzduiește un nou summit Global E-commerce

Cuscco - Redactor Trend Magazin
By Cuscco - Redactor Trend Magazin iunie 14, 2017 01:32

Ecommerce Europe găzduiește un nou summit Global E-commerce

Ecommerce Europe găzduiește un nou summit Global E-commerce
Ecommerce Europe lansează oficial Summit-ul Global E-commerce din Barcelona, ​​Spania. Pentru a noua ediție a conferinței anuale, peste 400 de comercianți, factorii de decizie din domeniul afacerilor și politici se vor reuni pentru a discuta despre tendințele și evoluțiile care modelează comerțul electronic și viitorul acestuia. Cu discursuri ale unor figuri importante din industrie și panouri care se referă la problemele actuale relevante în comerțul electronic, evenimentul este obligat să inspire idei și inițiative.

În perioada 13-14 iunie, Barcelona este locul de a fi pentru oricine este activ în sectorul e-commerce. Spre deosebire de anii precedenți, conferința anuală Ecommerce Europe nu este doar o parte a summitului Global E-commerce, dar a fost pe deplin îmbinată cu ea. Acest lucru face din Ecommerce Europe o gazdă deplină a summit-ului. În special, Ecommerce Europe organizează un “Arena Arena” la nivel înalt. Arena se revolvează în jurul a patru discuții pe panou, care se concentrează asupra temelor de politică pe care E-commerce Europa le consideră esențiale pentru stimularea comerțului electronic transfrontalier: legislația privind protecția consumatorilor, , Inovarea pe piața livrării de colete și apariția monedelor digitale și blocurilor în comerțul electronic.

Manifest nou privind comerțul electronic
În cadrul summitului Global E-commerce, Ecommerce Europe va lansa, de asemenea, noul său Manifestoon modul în care piața europeană de comerț electronic poate fi stimulată pentru a-și atinge întregul potențial. Ecommerce Europe a colaborat cu toți actorii europeni pentru a elimina rapid obstacolele în calea comerțului electronic transfrontalier. Pentru factorii de decizie politică, aceasta presupune inițierea unor inițiative de piață, eliminarea legislației inutile și luarea în considerare a unor noi structuri de reglementare atunci când este cu adevărat necesar, de exemplu pentru a atinge un nivel mai ridicat de armonizare la nivelul UE.

Armonizarea completă a cadrelor legislative este singura cale de urmat pentru crearea de către Uniunea Europeană a unei piețe unice digitale reale. În plus, Ecommerce Europe solicită legiuitorilor UE să se asigure că noile reguli vor fi neutre din punct de vedere tehnologic și vor promova securitatea, inovația și cel mai înalt nivel de comoditate. Instituțiile UE lucrează la aceasta și E-commerce Europe sprijină eforturile lor de reducere a barierelor în calea comerțului electronic.

Combinarea politicilor și a afacerilor la Summit-ul global de comerț electronic
Marlene ten Ham, secretarul general al comerțului electronic din Europa, este mândră de ceea ce asociația și BBP Media, partenerul organizator, au realizat anul acesta. “Comerțul electronic este în continuă creștere, ceea ce creează noi oportunități, dar și provocări pentru comercianții cu amănuntul. În același timp, se introduc periodic noi reguli și reglementări care se revolvează în jurul comerțului electronic. În opinia mea, acest summit abordează atât partea de afaceri, cât și cea de politică a comerțului electronic și le face să interacționeze “. Summit-ul oferă întreprinderilor posibilitatea de a interacționa și de a se conecta cu colegii, oferind în același timp o platformă pentru a afla mai multe despre modul în care inovarea și noile politici vor modela viitorul comerțului electronic.

SFÂRȘIT DE COMUNICAT DE PRESĂ

Despre comerțul electronic din Europa
Ecommerce Europe este asociația reprezentând 25.000 de companii care vând bunuri și / sau servicii online consumatorilor din Europa. Înființată de asociațiile naționale de comerț electronic, Ecommerce Europe este vocea sectorului de comerț electronic din Europa. Misiunea sa este de a stimula comerțul electronic transfrontalier prin lobby pentru politica mai bună sau dorită, depunând cerințele sectoarelor de comerț electronic pe agenda celor care proiectează standardele și reglementările necesare, oferind o platformă europeană care aduce comerțul electronic european Sector și alte părți interesate împreună și prin furnizarea unor date de cercetare detaliate despre piețele europene. În plus, Ecommerce Europe oferă companiilor online certificate din întreaga Europă o etichetă europeană Trustmark, cu scopul de a spori încrederea consumatorilor în achizițiile transfrontaliere.
Site web: www.ecommerce-europe.eu
Trustmark: www.ecommercetrustmark.eu

National associations that are members of Ecommerce Europe

Belgium BeCommerce www.becommerce.be

Bulgaria Bulgarian Ecommerce Association www.e-commerce.bg

Czech Republic APEK www.apek.cz

Denmark FDIH www.fdih.dk

Finland KAUPPA www.kauppa.fi

Finland Verkkoteollisuus www.verkkoteollisuus.fi

France FEVAD www.fevad.com

Germany Händlerbund e.V. www.haendlerbund.de

Greece GRECA www.greekecommerce.gr

Hungary SzEK.org www.szek.org

Ireland Retail Excellence Ireland www.retailexcellence.ie

Italy Netcomm www.consorzionetcomm.it

Luxembourg eCOM.lu www.ecom.lu

The Netherlands Thuiswinkel.org www.thuiswinkel.org

Norway Virke eHandel www.virke.no

Poland e-Izba www.eizba.pl
Portugal ACEPI www.acepi.pt

Romania ARMO www.armo.org.ro

Spain Adigital www.adigital.org

Switzerland NetComm Suisse www.netcommsuisse.ch

Contact
Ecommerce Europe AISBL
Rue de Trèves 59-61, B-1040 Brussels, Belgium
Website: www.ecommerce-europe.eu
Trustmark: www.ecommercetrustmark.eu
Twitter: @Ecommerce_EU

Press contact Ecommerce Europe
Marlene ten Ham
Secretary General
Tel.: +32 2 502 31 34
Email: marlenetenham@ecommerce-europe.eu

Articole similare

Cuscco - Redactor Trend Magazin
By Cuscco - Redactor Trend Magazin iunie 14, 2017 01:32
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!