Dovlecei pane

Tania - Redactor Trend Magazin
By Tania - Redactor Trend Magazin martie 14, 2014 21:23

Dovlecei pane

O reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa si gata in cateva minute.
Ingrediente necesare:
2 dovlecei de marime medie
3 oua
3 linguri de faina
sare
ulei
Dovleceii pot fi curatati sau daca sunt proaspeti pot fi lasati cu coaja. Acestia se taie rondele de circa jumatate de centimetru, peste care se presara putina sare. Se pun deoparte, iar intre timp se bat bine cele 3 oua cu cele trei linguri de faina si sare dupa gust. Rezulta un aluat cu o textura ca la clatite. Acesta poate fi facut cu telul sau cu mixerul.
Se trec rondelele de dovlecel prin aluat si se prajesc in ulei incins. O tigaie de teflon scade semnificativ cantitatea de ulei folosita.
Serviti cu usturoi acestea vor satisface papilele gustative ale oricarui gurmand si vor deschide apetitul la portie dubla.
Sa aveti pofta!

Articole similare

Tania - Redactor Trend Magazin
By Tania - Redactor Trend Magazin martie 14, 2014 21:23
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!