Back to homepage

Despre noi

trend-magazin

Prin aceasta revista online, echipa Trend Magazin isi propune sa fie aproape de oameni, aproape de voi. Prin articolele publicate dorim sa va aducem noutati din domenii ca tehnica si tehnologie, sanatate, style and travel, business, stiri relatate ca atare, nefiltrate de o terta parte, articole de specialitate ale expertilor care, din diverse motive, s-au alaturat echipei.

Nu ne intereseaza politica si jocurile de culise pe care le fac partidele atunci cand au ei ceva de castigat. Ne place sa ne bucuram de ce avem si va impartasim cu placere din experienta si pasiunea noastra.

Cautam in permanenta colegi pasionati de frumos, colegi care doresc sa isi construiasca un nume in presa on-line.

Reinvestim in oameni, toate campaniile publicitare pe care le sustinem pentru produsele sau serviciile companiilor se reinvestesc in publicitate pentru Trend Magazin. Fiecare articol publicat contine informatii despre autorul sau, acesta beneficiind de expunere mai mare catre site-ul personal sau catre conturile sociale proprii.

Intr-o lume in care fiecare angajator cere experienta la angajare, noi ii ajutam pe cei care doresc sa isi faca un nume in presa on-line.

Suntem prezenti in viata publica, in proiectele viitoare ale partenerilor nostrii si credem intr-o Romanie puternica.

Putem sa traim intr-o Romanie curata, cinstita si bogata.
Este adevarat, avem nevoie de timp si de sustinerea voastra pentru a ajunge la acest nivel. Refuzam sa credem ca traim intr-o tara in care oamenii educati nu mai exista.

Romania te iubim si te vom iubii mereu.