Comunicat de presa APIA

Cuscco - Redactor Trend Magazin
By Cuscco - Redactor Trend Magazin mai 13, 2014 10:49

Comunicat de presa APIA

INFORMARE DE PRESĂ

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte fermierilor care intenţionează să solicite sprijinul financiar pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă, pentru anul în curs, că termenul limită pentru depunerea cererii de plată fără penalităţi este 15 mai 2014, inclusiv.

Începând cu data de 16 mai se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere, iar după data de 10  iunie 2014 cererea de plată nu mai este admisă la calcul.

„Precizăm că în perioada 3martie –12 mai 2014, au fost depuse, în cadrul Campaniei de primire a cererilor de plată pe suprafaţă, la APIA Centrul Judetean Dolj  un număr de 37.182 cereri  de plată, pentru o suprafaţă de 223.824,67 hectare” a declarat Nicolae Sorin Răducan – directorul executiv APIA Centrul Judeţean DOLJ.

Invităm toți fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cerere la central judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună cerere conform invitaţiei primite/programării afişate la centrele APIA.

 

Articole similare

Cuscco - Redactor Trend Magazin
By Cuscco - Redactor Trend Magazin mai 13, 2014 10:49
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!