Balul Majoratului 2014

Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin
By Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin mai 9, 2014 20:51

Balul Majoratului 2014

In Otelu-Rosu, judeţul Caras-Severin, se obisnuieste de cativa ani sa se organizeze Balul majoratului, un spectacol pentru majori si pentru cei ce vor termina liceul.  Astfel  ca,  in acest an,  elevii claselor a XI-a au organizat Balul Majoratului. Anul acesta evenimentele s-au suprapus, balul s-a tinut in aceeasi zi cu Ziua Europei si de aceea programul zilei a inceput de la 16:00 cu dansuri, cantece de pian, discursuri despre Ziua Europei si informatii istorice.

Elevii au organizat un spectacol interesant, frumos si plin de voie buna, plasand un desfasurator ce a inglobat fiecare tara a Europei. Coordonati de invatatorii lor, iar altii de profesorii, elevii de toate varstele, au reusit sa faca un spectacol minunat.

Dupa ce s-a terminat acest spectacol pentru Ziua Europei, prezentatorii au trecut la Balul Majoratului. Inceputul a fost captivant. Introducerea evenimentelor a fost punctata intr-un mod original de un elev de clasa a XI-a, care a dat curs potopului de evenimente ce aveau sa incante pe cei prezenti la spectacol. Oameni dedicati au urcat pe scena Casei de Cultura din Otelu-Rosu si au sustinut reprezentari memorabile. Cei care am fost in culise, inainte de spectacol, parca mai auzim si acum repetitiile celor implicati si ne aducem aminte de orele lungi, de nervi, uimire si implinire ce a urmat sa fie expusa in aceasta  seara. Pe scena au urcat elevi care au dansat stilurile de dans diferite, au cantat, au jucat scenete amuzante si au facut combinatii intre dans si actorie. La final, ne-au lasat sa intram in lumea povestilor si pe scena au aparut Mikey Mouse si iubita acestuia, Minnie, care au privit, alaturi de spectatori, valsul printeselor. Aceste scenete s-au lasat completate de alte personaje de poveste care au dansat si au zambit la public plini de viata. La un moment dat a aparut , pe scena, “Bac”-ul care le-a distrus petrecerea voiosilor petrecareti, insa rata Donald s-a opus, ceea ce a declansat o veselie generala, si pe scena si in sufletul celor prezenti la eveniment.

Ca sa dea si mai multe emotii elevilor in anul terminal, dupa un filmulet in care ei dansau pe melodia Happy-Pharrell Williams vioi, s-au pus toti in centrul scenei si au asezat in fata lor geamuri pe care scrisesera “Bafta la bac”, amintind acestor elevi majori ca in curand vor termina o perioada importanta din viata lor, ca absolvirea se apropie cu pasi repezi, iar drumurile lor se vor duce in directii diferite.

Pe scena au aparut persoane talentate, unii actori in devenire, altii deja maiestrii ai acestei arte. Spectacolul a fost un succes si il vom pastra mereu in sufletul nostru. Aducem multumiri: coordonatorilor, colegilor, profesorilor, dirigintiilor si tuturor celor care au fost alaturi de noi atat in anii de scoala cat si in aceste momente placute.

Va multumim, ati fost minunati.

Poze de la bal

Articole similare

Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin
By Gabriela Preda - Redactor Trend Magazin mai 9, 2014 20:51
Scrie un comentariu

1 comentariu

  1. Diaconu Gabriela mai 10, 22:11

    ce frumosi sunteti

    Reply to this comment
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!