Clesti de crab pane

Maria - Redactor Trend Magazin
By Maria - Redactor Trend Magazin noiembrie 23, 2013 22:47

Clesti de crab pane

Cleştii de crab se găsesc în magazinele mari la raionul de peşte. Este o delicatese şi îl recomand cu plăcere însoţit de sos de usturoi sau ghimbir.

Mod de preparare:

Puneţi mult ulei la încins într-o tigaie. După ce uleiul este bine încins, adăugaţi clestii de crab gata preparaţi, aşa cum i-aţi cumpărat. Nu necesită dezgheţarea în prealabil.

clesti de crab la prajitclesti de crab la scurs

După ce i-aţi prăjit 3-4 minute pe fiecare parte, scoateţi cleştii pe o sită sau pe un şervet de bucătărie pentru îndepărtarea uleiului.

Se poate servi cu sos de usturoi, ghimbir sau multă lămâie.

Vă doresc poftă bună!

Articole similare

Maria - Redactor Trend Magazin
By Maria - Redactor Trend Magazin noiembrie 23, 2013 22:47
Scrie un comentariu

Nici un comentariu

Nici un comentariu pana in prezent!

Sa-ti spun o poveste! Inca nu au fost adaugate comentarii, dar tu poti fi primul care-si va spune parerea despre acest articol.

Scrie un comentariu
Citeste comentariile

Scrie un comentariu

Fi liber sa ne spui parerea ta!